Mangosalat (V)

12. april 2020

Efter en solid påskefrokost kan det være rart at afslutte dagen med en let salat, som oven i købet er ganske enkel at lave.

Vi har derfor lavet en opskrift på en frisk og sommerlig mangosalat, som du enten kan servere til frokosten eller spise senere på dagen.

 

Tilberedning: 30 min.

Antal: 4-6 personer

 

Salat

Ca. 10 g. friske koriander (Korianderelskere vil muligvis foretrække 20 g.)

2 modne mangoer

1 pose feldsalat (ca. 100 g.)

100-150 g. saltede cashewnødder

 

Dressing

2 limefrugter

½ fed hvidløg

Evt. 1 knivspids salt

 

Fremgangsmåde

1. Skyl salat og koriander

2. Snit koriander fint

3. Skær skrællen af mangoen og skær mangoen i små tern

4. Hak cashewnødderne i ønsket størrelse

5. Bland salaten

6. Pres limesaft ned i en skål

7. Hak eller pres hvidløg og bland med limesaften

8. Put evt. en knivspids salt ned i dressingen

 

Tip: Brug en rød chilifrugt, hvis du vil have en mere farverig og spicy mangosalat

Salaten kan både nydes som tilbehør til andre retter og til at spise som hovedret. Ønsker du at servere salaten som hovedret, anbefaler vi, at antal personer halveres.