Grillsalat med chickfree (V)
9. april 2020
Det er sommertid, og duften af grill byder sig indenfor, når du åbner et vindue.
Grillmad er lækkert - især grøn grillmad. Vi har derfor kreeret en ny salat, som kan nydes til din næste grillaften.
Ejer du ingen grill, kan du også nøjes med at bruge stegepanden. 😉
Tilberedning: 30 min.
Antal: 4-6 personer
Salat
1 pose feldsalat (ca. 100 g.)
1/2 bøtte blommecherrytomater (250 g.)
3 store avocadoer
1 bakke chickfree (Naturli')
Krydderiforslag
Timian
Urtesalt
Peber
Hvidløg
Dressing
1 lime
2-3 spsk. hørfrøolie
½ fed hvidløg
Fremgangsmåde
1. Skyl feldsalat og tomat grundigt.
2. Hak avokado i små tern.
3. Skær tomaterne ud i halve.
4. Grill eller steg chickfree med krydderier et par minutter og smag til.
5. Saml salaten.
6. Miks dressingen ved at hælde hørfrøolie i en skål. Pres lime ned i skålen og tilsæt presset hvidløg. Rør godt.
7. Servér og nyd salaten.
Salaten kan både nydes som tilbehør til andre retter og til at spise som hovedret. Ønsker du at servere salaten som hovedret, anbefaler vi, at antal personer halveres.