Waldorfinasalat (V)

22. april 2020

Waldorfsalaten har fået en søster: 'Waldorfina'. Vi har ændret lidt på ingredienserne i den klassiske waldorfsalat for at få en mere sommerlig og frisk salat til at putte på bordet.

Salaten er dejligt mættende og kan derfor godt spises som et hovedmåltid eller som et supplement til hovedretten.

 

Tilberedning: 15 min.

Antal: 6 personer 

 

Salat

3 avocadoer

500 g. vindruer

150 g. valnødder

100 g. feldsalat

 

Fremgangsmåde

1. Skær avokado ud i ønsket størrelse

2. Skyl vindruer og feldsalat grundigt

3. Bland valnødder, avocado, vindruer og feldsalat

4. Servér og nyd!

 

Salaten kan både nydes som tilbehør til andre retter og til at spise som hovedret. Ønsker du at servere salaten som hovedret, anbefaler vi, at antal personer halveres.