Easy peasy pastasalat (V)

Må vi præsentere Maries go-to pastasalat. Du kan lave denne pastasalat på kortere tid, end det tager at smide en frysepizza i ovnen og vente på, at den bliver færdig. Vælger du fuldkornspasta, vil du hurtigt kunne få et mættende måltid ud af din pastasalat.

Tilberedning: 15 min.

Antal: 4 personer

 

Salat

100 g. kapers

100-150 g. oliven (her er der brugt sorte oliven)

65 g. blandet salat

100 g. revne gulerødder

1 rødløg

250 g. fuldkornspasta

Pesto (her er brugt citronpesto. En mild chilipesto anbefales også)

 

Fremgangsmåde

1. Sæt pastaen til at koge.

2. Skær rødløg i mindre stykker.

3. Bland kapers, oliven, salat, gulerødder og rødløg.

4. Lad pastaen køle af.

5. Bland pesto og pasta.

6. Bland salaten og pastaen og servér.

 

Denne opskrift er beregnet som et hovedmåltid til 4 personer.