Salagne Salat (V)

21. maj 2020

Det er måske et lidt fjollet navn, men ikke desto mindre behøver du ikke længere at tænke over, hvilken salat du kan lave som tilbehør til din lasagne.

I denne salat har vi brugt græskerkerner for at give måltidet lidt mere knas. Generelt er kerner en rigtig god idé at bruge som topping til dine salater, hvis du serverer en ret, der ikke er så meget bid i.

Denne salat er nem og hurtig at lave, og kan nemt tilberedes mens din lasagne er i ovnen. Alt hvad du skal bruge er:

 

Tilberedning: 15 min.

Antal: 4 personer.

 

'Salat

150 g. champignon

200 g. revne gulerødder

100 g. babyspinatblade

100-150 g. græskarkerner

 

Fremgangsmåde

1. Fordel græskarkernerne på en bageplade og giv dem 15 min. på 200 grader i varmluftsovn.

2. Skyl, skær og steg champignon på en pande evt. i olivenolie med lidt oregano i ca. 5 min. Lad dem køle af.

3. Skyl babyspinatblade og de revne gulerødder og fordel bladene på køkkenrulle eller kom dem i en salatspinner.

4. Bland ingredienserne og servér.

 

Salaten kan både nydes som tilbehør til andre retter og til at spise som hovedret. Ønsker du at servere salaten som hovedret, anbefaler vi, at antal personer halveres.