Crisp pastasalat (V)
21. juni 2020
Vil du lave en pastasalat med et friskt bid i, så skal du prøve den her.
Der er både peberfrugt og sukkerærter i denne pastasalat, hvilket gør, at salaten bliver dejligt 'crispy'.
Marie holdt housewarming i lørdags og serverede en buffet af forskellige pastasalater. Én af dem var den her crisp pastasalat, som var et hit.
Tilberedning: 15 min.
Antal: 4 personer.
Alt hvad du skal bruge er:
Salat
500 g. pasta
2 peberfrugter
125 g. sukkerærter
250 g. asparges
250 g. champignon
Fremgangsmåde
1. Kog pastaen og lad den køle af. Bland evt. lidt olie i pastaen, så den ikke klistrer sammen til én masse.
2. Skyl asparges, champignon, sukkerærter og peberfrugt grundigt.
3. Asparges dampes eller steges til de er lidt blødere end rå.
4. Champignon steges i ca. 5 min. på en pande.
5. Peberfrugt skæres i små tern.
6. Bland alle ingredienser og server.
Denne opskrift er ment som et hovedmåltid til 4 personer. Skal den serveres som tilbehør, anbefaler vi, at antal personer fordobles.