Pæresalat (V)

04. august 2020

Salat med frugt i er simpelthen et hit.

Nu er pærerne endelig kommet i sæson, og det skal da fejres!

Det gør vi med vores bud på en simpel pæresalat med lidt ekstra kræs i form af nødder og rosiner. Den er hurtig at lave og lækker at spise, så hvad venter du på?

Når du skal ud for at købe den perfekte pære til en salat, kan det godt være svært at vurdere, hvilke kriterier, der kigges efter. Vores klare anbefaling er, at du skal være forsigtig med at købe for bløde pære, da for meget væde vil ødelægge salaten. 

 

Tilberedning: 20 min.

Antal: 4-6 personer

 

Salat

500 g pære svarende til 3 stk.

150 g. bønner

200 g. studentermix

250 cherrytomater

250 g. gulerødder

 

Fremgangsmåde

1. Kog 0,5 liter vand og hæld over edemamebønnerne. Lad dem stå i 1 min og hæld vandet fra.

2. Skyl pærerne og snit dem i mundrette stykker. Gå udenom kernehuset.

3. Skyl cherrytomaterne og skær dem over i halve.

4. Skræl gulerødderne og skær dem i fine tynde skiver

5. Bland studentermix med resten af ingredienserne og server salaten.

 

Salaten kan både nydes som tilbehør til andre retter og til at spise som hovedret. Ønsker du at servere salaten som hovedret, anbefaler vi, at antal personer halveres.