Pære Deluxe (V)

12. august 2020

Sidste uge lavede Christina den klassiske pæresalat. 

I denne uge topper vi med 'Pære Deluxe'.

Pæresalaten for dig, der ønsker lidt mere end en klassisk pæresalat, og for dig der elsker avocado. 

Den er sød, syrlig og bare super sommerlækker, så hvad venter du på?

Et lille tip til en pæresalat er, ikke at købe for bløde pære, da for meget væske kan ødelægge salaten.

Samtidig vil vi gerne opfordre til at være meget varsom med varmen i forhold til pinjekernerne, da de hurtigt kan blive sorte, hvis de kommer på for meget varme. Brug derfor altid lav til middelvarme, når pinjekerner skal ristes.

 

Tilberedning: 20-30 min.

Antal: 4 personer

 

Salat

500 g. pære

200 g. vindruer

2 avocadoer

150 g. forårsløg

25 g pinjekerner

Rapsolie

 

Fremgangsmåde

1. Varm rapsolie op på en pande og skru ned til lav/middelvarme. Rist nu pinjekerner på panden i ca 20-30 sekunder, til de bliver gyldenbrune. Tag dem af varmen og lad dem afkøle

2. Skyl og snit pærerne i mundrette størrelser.

3. Skyl vindruerne og skær dem over på midten

4. Tag skrælen af avocadoerne og snit dem i fine stykker

5. Skyl forårsløgene og snit i fine stykker.

 

Salaten kan både nydes som tilbehør til andre retter og til at spise som hovedret. Ønsker du at servere salaten som hovedret, anbefaler vi, at antal personer halveres.