Quinoasalat (V)

20. august 2020

 

QuinOOa ... QuinoAAA ..? - Uanset hvad, er vi glade for at præsentere vores Quinoasalat på skrift 🙃

Denne salat mætter, og den kan gemmes til dagen efter.

Tip: hvis du udhuler agurken, kan den holde sig frisk i meget længere tid uden at blive blød.

Tilberedning: 30 min.

Antal personer: 6

 

Alt hvad du skal bruge til denne quinoasalat er:

 

Salat

150 g. quinoa

1 agurk

2 avocadoer

1 bundt persille

1/2 rødløg

150 g. topping (her er brugt en nøddemix fra Earth Control. Kan bl.a. købs i fakta)

1 hoved romainesalat (eller din yndlingssalat)

Salt og peber efter smag og behag

 

Fremgangsmåde

1. Skyl quinoa i kogende vand og kog dem derefter i ca. 15 min.

2. Skyl og skær agurk, salat og persille.

3.  Skær avocado og rødløg i mindre stykker.

4. Bland alle grøntsagerne mens quinoa køler af.

5. Bland alle ingredienser og smag til med salt og peber.

 

Salaten kan både nydes som tilbehør til andre retter og til at spise som hovedret. Ønsker du at servere salaten som hovedret, anbefaler vi, at antal personer halveres.